local-stats-pixel

Ukraiņu klimpas2

Ukraiņu klimpas. Receptes. Ļoti Garšīgi!

Izsijātiem miltiem pievieno, sviestu, ūdeni un sajauktu olu ar sāli, mīklu samīca. Pēc sajaukšanas mīklai ļauj atpūsties aptuveni 10-15 minutes. Mīklu izveltnē, apmēram 5 mm biezumā, sagriež rombos. Verdošam ūdenim pievieno sāli, liek klimpas, vāra 10-12 minūtes līdz klimpas uzpeld. Klimpas izņem, notecina un nedaudz apcep sviestā. Pasniedz ar krējumu vai ar sīpoliem apceptu speķi. Lai labi garšo. Laipni lūgti manā mājas lapā. Paldies, ka skatījāties .

Sastāvdaļas:

olas 1

milti 200 g

sviests 50 g

ūdens 50 ml

sāls 1/2 TK

65 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
Izskatās gardas
3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt