un volā močijam visu kunģī iekšā....
p.s tā ir mana recepte nevis kādā provesionāla kurš sāks tagad komentāros rakstīt kas vajadzīgs un kas nē ,kas par daudz un kas par maz.....
un volā močijam visu kunģī iekšā....
p.s tā ir mana recepte nevis kādā provesionāla kurš sāks tagad komentāros rakstīt kas vajadzīgs un kas nē ,kas par daudz un kas par maz.....
om-nom.nom.
man arī tīk taisīt tortiljas :)
es gan mazliet savādāk:
ņemam to pašu tortilju (vispirms apmēram pusminūti uzsildam mikrenē);
pašā vidiņā gareniski saliekam to pašu veco ,labo Ķīnas kāpostiņu;
tad vēl svaig' gurken';
un tomātel';
par vistu - pērkam svaigu fileju,sagriežām nelielos gabaliņos (apmēram 1,5x1,5 cm), tad kārtīgi izmaisam garšvielās (Santa Maria vistas kopējā, gaļas kopējā, saldās paprikas pulveris,citronpipari, karijs un mazliet kurkuma), metam uz pannas un cepam līdz ir zeltaini brūna, bet vēl sulīga un mīksta,nevis pārcepta sausa!
Tad uz tortiljas metam vistiņu un pa virsu Spilvas uzkodu mērcīti.
!! Lai varētu normāli abas maliņas pārlocīt pāri, pildījumu liekam tikai centrālajā trešdaļā un tā samērīgi,lai ārējās maliņas var pārlocīt pāri!
...Un tad vicojam nost! Ja nevar visu uzreiz,tad šķīvim pārvelkam pārtikas plēvi un turpinām vicot nākamreiz! :)
Bus laikam jasanemas un pasai jauztaisa kadreiz:)
Parak dargi sanak regulari hesiti sito mantu pirkt :)
šodien tieši to pašu taisīju, tikai visu izbojāja stulbā lavaša maize, tagad būs mācība, ka var pirkt tikai tādu kā tev :(
sakārdināji :x
njamma. bet tortilu aizloka savadaak, shaadi izskatiijaas, ka juktu aaraa :D
vispār jau paņem acis kātos un apskaties kas ir kebabs un kas ir tortilla 1. bildē kaut vai ....nu tā es domāju
Ņemot vērā pamata likumu, ka vēsture atkārtojas, tev drīz ir kaut kādā veidā jāizkrāpj nauda no spokiem.
Merce saucas "Tūkstoš salas"
Izskatas gardi varbut pamēģināšu kad atradisies brivaks laiks. Un jautajums tads, Paest var labi?