un volā močijam visu kunģī iekšā....
p.s tā ir mana recepte nevis kādā provesionāla kurš sāks tagad komentāros rakstīt kas vajadzīgs un kas nē ,kas par daudz un kas par maz.....
es varētu ieteikt izmantot "ledus salātus",
ka ari var hesburgerā nopirkt papirkas majonēzi un izmantot...
njamma. bet tortilu aizloka savadaak, shaadi izskatiijaas, ka juktu aaraa :D
vispār jau paņem acis kātos un apskaties kas ir kebabs un kas ir tortilla 1. bildē kaut vai ....nu tā es domāju
Merce saucas "Tūkstoš salas"
Izskatas gardi varbut pamēģināšu kad atradisies brivaks laiks. Un jautajums tads, Paest var labi?
Man grūta saprašana.
1. Kas ir tortila? Vai tā nav jāsilda ?
3. Cik vīstokļu kopā sanāk un kas no uzbildētiem produktiem paliek pāri?
es nesaprotu kada jega likt visiem zinamas un tradicionalas receptes,edienus? pilns nets ar sadam receptem un bildem,tur nav nekas ipas,ne sastavdalas,ne pagatavosana.