Saldo krējumu saputojam, tam ieprieks jau pievienojam tējkaroti cukura un mazliet vaniļas cukura.
Pievienojam putukrējumu.
Saldo krējumu saputojam, tam ieprieks jau pievienojam tējkaroti cukura un mazliet vaniļas cukura.
Pievienojam putukrējumu.
Zemeņu masu sablenderējam vienā putrā.
Sablenderētās zemenes liekam klāt, pieviebnojam klāt želatīnu. Cerams ka visi zin kā želatīns pirms tā jāsagatavo =)
To visu iecilā, bet ne puto.
To lejam formā uz jau atdzesētās pamatnesun liekam atpakaļ ledusskapī uz 2 stundām. Protams, pirms likšanas galdā, pārliecināmies ka ka kūkas masa ir stingra.
Un nu jau vēlu vien izbaudīt vasarīgo garšu !!
Izskatās ĻOTI labi! Pieliku pie favorītiem un pirmajā izdevīgajā brīdi recepte noteikti tiks realizēta :) Paldies autoram!
Cik daudz želantīns? Un 1. bildē nav redzams nekāds Grieķu jogurts. Kam sper receptes?