Un varam iet ēst spāņu tortiliju !!!
Spāņu Tortilju var ēst gan karstu, gan aukstu, griežot to pa šķēlītēm, gluži kā torti. Ļoti labi garšo arī auksta.
PS. Bildes tik mazas tāpēc, ka negribu, lai ierauga netīro plīti :D
Un varam iet ēst spāņu tortiliju !!!
Spāņu Tortilju var ēst gan karstu, gan aukstu, griežot to pa šķēlītēm, gluži kā torti. Ļoti labi garšo arī auksta.
PS. Bildes tik mazas tāpēc, ka negribu, lai ierauga netīro plīti :D
Vispār jau daži šito joku sauc par zemnieku brokastīm... Vismaz pa latvisko.
Es reiz taisīju klasisko torilla de patata, kur it tikai kartupeļi, olas, sāls un sīpoli. Vienalga nesanāca lēti priekš tāda plāceņa, tur aizgāja ellīgs daudzums olīveļļas, kas lielākā daļa pēc tam bija jāizgāž ārā