Tomātu piezeni apcep kopā ar sīpoliem, jo biezenim piemīt tāda skaben-rūgtena garša. Pamēģiniet pagaršot pirms un pēc apcepšanas. Apcepšanas ilgums ~3-4min.
Un kādu sauju brūnā cukura klāt
Tomātu piezeni apcep kopā ar sīpoliem, jo biezenim piemīt tāda skaben-rūgtena garša. Pamēģiniet pagaršot pirms un pēc apcepšanas. Apcepšanas ilgums ~3-4min.
Un kādu sauju brūnā cukura klāt
Re, visi trīs draugi ar sagriezti salmiņos (Lielais lops, sivēns un viņa dvīņu brālis)
Šiten nav ko komentēt...
Visas gaļas tik buljonā iekšā!
Tad pievieno graudu piparus, lauru lapas un kapātu ķiploku.
Mājās mētājās šis čili pulveris, bet, ja ir iespēja, labāk likt svaigu (mazliet ar nazi saspaidītu) čili piparu vai drupinātos čili
Beigās citrona sula, bet nekādā gadījumā veselu citronu iekšā, miza ta rūgtumu dos! Plusā vēl olīvas, pavāra 20min, lai savelkas garšas un tad beigās pievieno sāli, ja nepieciešams.
Vola! Kam nu patīk ar krējumu, kam ne. Uzskatu, ka šī zupa ir pietiekami prestiža, lai krējumu neliktu. Bet skatās paši! Visiem labu gatavošanu, prieks nav lēts, tāpēc vislabāk samesties visiem un uz tirģeli prom!
Uzraksti arī tu, kā gatavo Soļanku, idejas, knifus ;)
Nu paldies par recepti, jāsaka, ka izskatās, ka jūs abi ar LMR1 esat krietni atdzīvinājuši recepšu sadaļu, paldies, kļūst arvien interesantāk ienākt un pagaidām vizuāli baudīt jūsu sniegumu un smelties labas idejas
kas tur ko nepatikt nieres izskatā, es jau arī ēstu sūdu ja viņš garšotu pēc banāna :D
o, beidzot tāda receptē kā mans sencītis vāra soļanku :D bet man negaršo vi'ņa to daudzo sastāvdaļu dēļ. bet nu nierei garša ir ok.
es neko negribu teikt bet luudzu izmet metala traukus no majam :/ tie ir neveseliigi
Ja man būtu kādreiz nieres bijušas ēdienā!!! Tad es izvemtos.Vai vienkārši es neēstu.