Saputo olas ar cukuru. Izkausē šokolādi ūdens peldē un uzmanīgi samaisa ar kafiju un izkausētu margarīnu. Samaisa miltus ar cepamo pulveri un iemaisa masā. Izklāj iesmērētā kūkas formā. Cep 180 grādos apmēram 45 minūtes. Cukuru, saldo krējumu un margarīnu uzvāra līdz pabiezai mērcei. Nedaudz atdzesē un iemaisa iekšā šokolādi. Krēmu smērē uz kūkas, kad tā ir atdzesēta.
LAI LABI GARŠO!Šokolādes un riekstu kūka3
30
1
Sastāvdaļas
5 olas
cukurs – 200 g
šokolāde - 1/2 tāfelītes
kafija - 2 ēdamk.
kviešu milti – 135 g
cepamais pulveris - 2 tējk.
margarīns - 135 g
Šokolādes krēmam:
1 tase cukura
1 tase saldā krējuma
1/2 tase margarīna
80 šokolādes ar riekstiem
Pagatavošana: 70 min.
Reklāma