Želatīnam pielejam nedaudz aukstu ūdeni, ļujam uzbriezt un tad liekam karsta ūdens peldē lai izkūst.
Izkusis...
Želatīnam pielejam nedaudz aukstu ūdeni, ļujam uzbriezt un tad liekam karsta ūdens peldē lai izkūst.
Izkusis...
Lejam saldo krējumu bļodā un uz aci beram klāt cukuru, tad izkausēto želatīnu. Visu kuļam līdz gandrīz gatavam.
Kad gandrīz gatavs, liekam klāt izkausēto šokolādi, arī uz aci lai abiem biskvītiem pietiek līdzīgi. Visu atkal sakuļam.
Liekam krēmu pa virsu banāniem...
Un pa virsu otro biskvītu.
Pa virsu otrajam biskvītam liekam atkal krēmu.
Man pietrūka krēms, sakulu vēl un pirmā krēma kārta jau bija palikusi cietāka (dēļ želatīna). Nekas! Lieku pa virsu vēl vienu kārtu krēma un krēmu gar kūkas malām, lai glītāk.
Iznākumā sanāk īpatnēja paskata kūka, kas garšo labāk kā izskatās.
Paldies, ka lasījāt! Neaimirsti novērtēt! :)