nolīdzinām un ...
velkam skaistos cimdus. :D
liekam iekšā karstajā cepeškrāsni.
UZMAĪGI, NEAPDEDZINIES, LABĀK PALŪDZ PIEAUGUŠAJAM, JA IR BAIL!
saliekam netīros traukus izlietnē lai vēlak tos nomazgātu.
kēksam jācepjas 40-45. minūtes.
lai pārbaudītu, vai gatavs, paņemam koka kociņu. ieliekam kēksā un izņemam - ja uz tā ir kaut kas no kēksa, tas vēl nav gatavs, ja kociņš ir tīrs, kēksu var ņemt laukā.
gatavs! omnomom. ^^
PALDIES PAR TAVU POZITĪVO VĒRTĒJUMU!
es rakstu taisu 4. reizes, jo man internets bruka nost. ;D
ah 14 ir paradīze un būtu vel labāk ka būtu pats/i būtu gatavojusi to mīklu no olām utt. nevis no kautkādiem puveriem
Nu tak to var katrs uztaisīt, izlasot uz paciņas malas pamācīcu. Sviests.!!
Mēs visi dažkārt izmantojam jau veikalā nopērkamos pulverus un citus maisījumus, bet, ja gribēji paspīdēt ar gatavošanas prasmēm, tad varbūt varēji pacensties un pagatvot no dabīgajām lietām. Katrs no mums māk pieliet 180 ml ūdens pulverim!
Vai tad šis viss nav aprakstīts uz paciņas, kad Tu nopērc viņu, jēga likt vēl rakstu par šo? Saprotu īstu keksu kur kārtīgs darbs tiek ieguldīts un tad arī garša ir 100 reizes labāka. :)
uztaissju , ieberu miklu , ellu , udeni ieliku cepties , sanaca supergarda bet tikai no pulvera , nu ja bet 89 sant un garda kucina
nopeitni? tas viss ir rakstīts uz paciņas un pat analfabēts to mačētu pagatavot...
Pēdējā laikā arvien biežāk pie receptēm parādās vārds "cepjās" un aizvien vairāk kaitina tas. Vai tad ir tāds vārds cepjties, cepjināties, cepju? CEPĀS, CEPT, CEPU. Tās ir elementāras lietas, kas būtu jāzina visiem.
klāu......... cik grādos jācep manliekas, ka nebija rakstīts
Kapēc netaisīji Zviedru gaumē?? http://www.youtube.com/user/SwedishMealTime?feature=g-all-s#p/u/1/zTUfr-if3V0