nolīdzinām un ...
velkam skaistos cimdus. :D
liekam iekšā karstajā cepeškrāsni.
UZMAĪGI, NEAPDEDZINIES, LABĀK PALŪDZ PIEAUGUŠAJAM, JA IR BAIL!
saliekam netīros traukus izlietnē lai vēlak tos nomazgātu.
kēksam jācepjas 40-45. minūtes.
lai pārbaudītu, vai gatavs, paņemam koka kociņu. ieliekam kēksā un izņemam - ja uz tā ir kaut kas no kēksa, tas vēl nav gatavs, ja kociņš ir tīrs, kēksu var ņemt laukā.
Kapēc netaisīji Zviedru gaumē?? http://www.youtube.com/user/SwedishMealTime?feature=g-all-s#p/u/1/zTUfr-if3V0
Kad ieraudzīju titulbildi ar kko brūnu un šķidru kastītē... Ir ok recepte. ;)