local-stats-pixel

"Slinkie" sviestmaižu gurķi ziemai bez pasterizēšanas5

46 0

Izcili vienkāršss veids, kā garšīgi ieburkot gurķus bez liekām klapatām. Ziemā pikantās šķēlītes varēsi ķeksēt no burkas un ērti izmantot sviestmaižu, burgeru, vrapu vai kebabu pildījumam. Pārbaudītu un ģimenē iecienītu recepti iesaka Evija Runce portālā Receptes.lv!

46 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Nekad neesmu izmantojusi kurkumu gurķu marinēšanai, bet ēdienu gatavošanai to lietoju. Receptē izmantots liels daudzums kurkumas un man gribētos domāt, ka viss būs spilgti dzeltens. Bet tā neizskatās. Varbūt kurkuma skābā vidē uzvedas netradicionāli?

0 0 atbildēt