... tad to profesionāli apgriežam un nedaudz pacepam.
Olai paliekot zeltainai, pusei no tās liekam virsū iepriekš sagriestos produktus, un nedaudz sieru.
... tad to profesionāli apgriežam un nedaudz pacepam.
Olai paliekot zeltainai, pusei no tās liekam virsū iepriekš sagriestos produktus, un nedaudz sieru.
Tad pārlokam brīvo olas pusi pāri pildījumam, un uzliekam vēl nedaudz sieru.
Pannai metam virsū vāku, lai siers pakustu. Iesaku ņemt kādu ātri kūstošo sieru. Man trāpījās tāds nepārāk labs. BET derēs
Un tad nu šaujam apetelīgo, nolocīto omleti šķīvī vai bļodā, pārlejam ar kečupu/majonēzi, un LABU APETĪTI !
Nu nav tā, ka vienmēr sagrūžot visus produktus vienā čupā, sanāks kas labs... Ka nav dots prāts, tad nav...
pirmkārt par to cik ātri kūst siers - tas ir arī atkarīgs no tā kā sagriez. piemērs - uzliec 300g siera klui uz pannas un uzliec 300g sarīvēta siera. kas kusīs ātrāk ko? so nevajag būt slinkam un vainu sarīvēt vai sīkāk sagriezt. bet visu šito varēja pasniegt īsāk - uzcep sakultu olu un samauc iekšā visu ko vari atrast un kas nekustās. bet anyway ielikšu tev plusu par to ka dzivojot kojās māki kko uztaisīt ēst nevis kā viens otrs - vainu zog no citiem kaut ko jau gatavu, vai ēst gatavošana aprobežojas ar roltona apliešanu ar ūdeni...
Ej , bet si ir laba doma. Es parasti taisiju , pec ta pasa principa , tikai pildiju vienigi ar sieru ... Ja , bet sadi noteikt sanak daudz garsigak. Paldies. :)