Kad masa ir sakulta, pievienojam svaigo krēmsieru, lai masa kļūtu biezāka. Atkal sakuļam.
Krēms gatavs.
Kad masa ir sakulta, pievienojam svaigo krēmsieru, lai masa kļūtu biezāka. Atkal sakuļam.
Krēms gatavs.
Kamēr gatavojām krēmu, pamatnes mazliet atdzisa. Uz karsta nedrīkst likt virsū krēmu, jo tas izkusīs. Tātad, kad atdzisis, iekam virsū krēmu pa kārtām.
Kūka ir gandrīz gatava.
Augšu dekorē ar pamatnes sadrupināto atlikumu.
Kūkas malas apsmērē ar krēmu un ar neasu nazi "lipina" klāt drupačas.
Te gan ir prasīta liela pacietība, bet uz beigām man nācās pasteigties, jo kaķis prasīja ēst blakus.
Šādi kopumā izskatās kūka. Pirmo reizi sanāca tik laba. (dzīvē izskatījās daudz labāk nekā bildē)
Bļin, šis izskatās tik sasodīti vienkārši... pat es varētu uztaisīt
Medus kūka, es jau nāku! Nu protams tad kad tikšu pie apaļās formas