Ņemam vienu olu, un pielejam nedaudz ūdens - bet tiešām nedaudz..
Olu ar ūdeni sakuļam.
Mazliet par attēlā redzamo silikona otiņu.
Pirkta "aliāņu ekspresī".. par aptuveni 40 centiem
vērtīgs pirkums
Ņemam vienu olu, un pielejam nedaudz ūdens - bet tiešām nedaudz..
Olu ar ūdeni sakuļam.
Mazliet par attēlā redzamo silikona otiņu.
Pirkta "aliāņu ekspresī".. par aptuveni 40 centiem
vērtīgs pirkums
Pārkaisa darba virsmu ar miltiem un mīklu izrullē, apmēram 2-3 mm biezumā
Ar nelielu glāzīti izgriež aplīšus, mīklu kas paliek pāri, piemīca nākamajai porcijai
Uz pannas kurā ieklāts cepampapīrs, kārtojam topošos cepumus, pārziešam ar sakulto olu.
Uzkaisa sēkliņas, un ar delnu viegli tās ispiež mīklā - lai pēc tam nemuktu prom, un sēkliņas nesadegtu.
Cepam 180 grādos, 15 minūtes. kamēr sāk palikt viegli brūni (bet ļoti viegli).
Reāli 15 minūtes bija ok.
Gatavs .
Var izmantot arī ķimenes, vai papildus pārkaisīt ar kādu grūtāk kūstošu sieru, vai vispār neko virsū nelikt..
Recepte ļoti laba un rūpīgi uzrakstīta. Padārgs prieks, jo sviesta un siera cenas sakāpušas debesīs.
Šādas receptes ar bildēm vajadzētu aizliegt tā pat kā porno!
Cilvēkiem ar vājiem nerviem sirds stājas !!!
Izskatās nereāli gardi!
Ļoti apetītlīga recepte. Kad es cepu citus cepumus ar sēkliņām, tad mazās sēkliņas (sezama) ļoti labi pielīmējās pie cepuma, bet lielajām bija niķis bēgt no cepuma nost. Bet pati vainīga - vajag cepumus apēst tūlīt, nepaspēs aizbēgt.
Labu apetīti!