Bez reklāmas. Lai garšo!
Dēļ tā dzejoļa, tagad būšu veģitārieties. :(((
Visu laiku, lasot rakstu, man prātā skanēja Valda Artava rindas:
''Vista tiek uz pusēm rauta,
Mildai paliek dējamsprauga''
liels paldies. tieši domāju ,ka vajadzētu ko uztaisīt ar vistiņu.
Tu esi īsts pavāra dārgums.
Izskatās ļoooti garšīgi. Mana ome taisa līdzīgas rolādes (kā viņa to sauc), tikai atšķirība ir tā, ka rolādes ir no pašu audzētām vistām, gan broileriem, gan dējējvistām. Garša - vienkārši neatkārtojama.
Valles pusē gadījās ēst līdzīgi taisītu cūkas galvu, tikai nezinu, kā notur gaļu iekšā galvas resnākajā galā, jo to jau neaizšūsi.