Sis šķidrums domāts mērcei.
Izņemu vistu no cepeškrāsns, lieku bļodā vistu un burkānus, pārleju ar daļu šķidruma no cepamā trauka.
Sis šķidrums domāts mērcei.
Izņemu vistu no cepeškrāsns, lieku bļodā vistu un burkānus, pārleju ar daļu šķidruma no cepamā trauka.
Miltu šķidrumu piejaucu cepamajā traukā palikušajam šķidrumam, lieku uz gāzes un uzvāru , nepārtraukti maisot, lai neizveidojas kunkuļi.. Pēc garšas var vēl beigās pielikt nedaudz krējumu.
Brīdinājums: šķidrums, kas skrājas cepot vistu, ir ļoti spēcīgs, koncentrēts. Tikai daļu izmantoju mērcei, pārējo saleju vistas iekš un ārpusē.
Šai dienai pusdienas.
Cepetis kādai citai reizei atsildīts vai aukstā veidā. Skatoties uz laika atzīmēm-divās stundās to var izdarīt un pa starpu vēl spokos kādu komentu ierakstīt.
Būtu labāk izmantojis svaigi spiestu citronu sulu citronskābes vietā, pierīvēvis mazliet citrona miziņu,dažādus pipariņus, pagaidijis 20min, lai ievelkas! Bet, tā ir katra gaume! Tik un tā +!
Ziemassvētkos ,lai riepiņu paaudzētu. Treknulitis gan tas gardimiņš ir.
Pēc raksta nosaukuma man likās, ka kāda vistas gripa atkal ir pārņēmusi Latviju, tāpēc jāšpricējas..
Diemžēl neesmu Latvijā, un šeit ir ta kā ir ar to pieejamo medicīnu viss tikai caur ārstu receptēm. Nu mošk pamēģināšu ģimenes ārstam uzprasīt" for cooking purposes only" Jo man ir apnikušas sausās vistiņas
Gemoss baze/veikala speciala slirce ar adatu 7 EUR
un vienkarakais izmanto marinadei abolu sulu pievienojot sali,cukuru utt. pec velesanas
Domāju , ka tikai zāles ir uz receptām.
Jā, tā ir tāda laba metode, kad jebkuram gaļas gabalam var ātri piedot vēlamo garšu. Jāņem tikai visresnākās adatas, lai garšas šķidrumu nav lieki jāfiltrē.
Es patiesībā arī neesmu liela majonēzes cienītāja, var ar krējumu un sev vēlamām garšvielām.