46

 930  4

Komentāri 46

0/2000

Labs treniņš medmāsiņām

 18  1 atbildēt

Būtu labāk izmantojis svaigi spiestu citronu sulu citronskābes vietā, pierīvēvis mazliet citrona miziņu,dažādus pipariņus, pagaidijis 20min, lai ievelkas! Bet, tā ir katra gaume! Tik un tā +!

 10  1 atbildēt

Vista tagad vismaz būs potēta pret trakumsērgu...

 5  0 atbildēt

Ziemassvētkos ,lai riepiņu paaudzētu. Treknulitis gan tas gardimiņš ir.

 5  0 atbildēt

Pēc raksta nosaukuma man likās, ka kāda vistas gripa atkal ir pārņēmusi Latviju, tāpēc jāšpricējas..

 7  2 atbildēt
Mmmmmm
 3  1 atbildēt
Man tās adatas uzdzen šermuļus
 2  0 atbildēt

kur tu dabuji to sļircīti no vietējā narkomāna

 2  0 atbildēt

Ja man būtu pieejama šprice es ar pagatavotu šuļīgu vistiņu  

 2  0 atbildēt

Diemžēl neesmu Latvijā, un šeit ir ta kā ir ar to pieejamo medicīnu viss tikai caur ārstu receptēm. Nu mošk pamēģināšu ģimenes ārstam uzprasīt" for cooking purposes only"    Jo man ir apnikušas sausās vistiņas  

 2  0 atbildēt

Šodien noteikti kautkas jāpagatavo uz svētkiem  

 2  0 atbildēt

Domāju , ka tikai zāles ir uz receptām.

Jā, tā ir tāda laba metode, kad jebkuram gaļas gabalam var ātri piedot vēlamo garšu. Jāņem tikai visresnākās adatas, lai garšas šķidrumu nav lieki jāfiltrē.

 2  0 atbildēt

 2  0 atbildēt

Gemoss baze/veikala speciala slirce ar adatu 7 EUR

un vienkarakais izmanto marinadei abolu sulu pievienojot sali,cukuru utt. pec velesanas

 2  0 atbildēt

  

 2  0 atbildēt
Līķis
 4  2 atbildēt

3. bilde - vai tā mācās jaunās māsiņas medicīnas skolā?

 2  0 atbildēt

Kartupeļu biezenis pārāk sauss izskatās. Parasti iekuļu vēl paciņu mīksta sviesta un glāzi silta piena, kā arī kapātas dillītes. Bet vistiņa gan izskatās kārdinoši.

 2  2 atbildēt
Nožēlojami, ka vistas dzīvība tiek vērtēta 5 eiro. Vajadzētu būt vismaz 10 reizes vairāk...
 0  0 atbildēt

  

 2  2 atbildēt