Sis šķidrums domāts mērcei.
Izņemu vistu no cepeškrāsns, lieku bļodā vistu un burkānus, pārleju ar daļu šķidruma no cepamā trauka.
Sis šķidrums domāts mērcei.
Izņemu vistu no cepeškrāsns, lieku bļodā vistu un burkānus, pārleju ar daļu šķidruma no cepamā trauka.
Miltu šķidrumu piejaucu cepamajā traukā palikušajam šķidrumam, lieku uz gāzes un uzvāru , nepārtraukti maisot, lai neizveidojas kunkuļi.. Pēc garšas var vēl beigās pielikt nedaudz krējumu.
Brīdinājums: šķidrums, kas skrājas cepot vistu, ir ļoti spēcīgs, koncentrēts. Tikai daļu izmantoju mērcei, pārējo saleju vistas iekš un ārpusē.
Šai dienai pusdienas.
Cepetis kādai citai reizei atsildīts vai aukstā veidā. Skatoties uz laika atzīmēm-divās stundās to var izdarīt un pa starpu vēl spokos kādu komentu ierakstīt.
Es patiesībā arī neesmu liela majonēzes cienītāja, var ar krējumu un sev vēlamām garšvielām.