Saldajiem pīrāgiem ar mīklu rīkojas tāpat, tikai pildījumam uzber vēl cukuru, ja āboli tādi paskābāki un gribas lai ir garšīgāk.
o! Tagad zināšu, kādas formas mīkla jāgriež, lai izskatītos pēc kruasāniem. :D :) Paldies.. Un vispār ļoti smuki :)
Saldajiem pīrāgiem ar mīklu rīkojas tāpat, tikai pildījumam uzber vēl cukuru, ja āboli tādi paskābāki un gribas lai ir garšīgāk.
o! Tagad zināšu, kādas formas mīkla jāgriež, lai izskatītos pēc kruasāniem. :D :) Paldies.. Un vispār ļoti smuki :)
Tagad sēžu un ēdu tādus pīrādziņus ar salami, kūpinātu gaļu, sieru un dillēm - wooow! Ļoti garšīgi un vienkārši. Paldies!
jā, baigi labi :) es tik sāļajiem iekšā un virsū pieliktu ķimenītes, bet sezamu atstātu saldajiem un ābolam bez cukura vēl kanēlīti iekšā ;)
labāk ņemt to mīklu dzeltenajā pakā! tad tie brīnumšedevri labāk paceļās kad cepjās! :D :)
Es nezinu, kāpēc tā ir, bet labāk sākumā griezt taisnstūrīšus un tad to uz pusi, citādi īpaši neatdalās tās kārtas.
iznākums izskatās baigi garšīgs! labprāt gribētu pagaršot. :) viennozīmīgi pluss. :)