ārkārtīgi garšīgs ēdiens, kurš izcili garšo gan pasniegts karsts, gan kā aukstā uzkoda.
Sāļā vistas tarte7
Nepieciešams:
Kārtainā bezrauga mīkla, 400g vistas filejas (vai krūtiņas, kas tuvāk pie sirds), 2 sīpoli, paprika, tomāts, šampinjoni, siers, 200ml saldā krējuma. + nav bildē - 3 olas, zaļumi, garšvielas.
Apcepam papriku ar sīpoliem, šampinjonus, kāarī gabaliņos sagrieztu vistas fileju, kuru bagātīgi apberam ar garšvielām pēc izvēles.
Pildījumu sajaucam kopā.
Kārtaino mīkla atlaidinām un liekam tartes formā. (Vai jebkurā citā )
Mīklā liekam pildījumu.
pa virsu pildījumam liekam tomātu ripiņas.
Pa virsu lejam siera masu, kuru pagataco šādi - 250g rīvēta siera samaisām kopā ar saldo krējumu, 3 olām, zaļumiem un garšvielām. Krāsni uzsildām līdz 200 grādiem un tarti cepam aptuveni 30 minūtes.
Pēc 30 minūtēm gatava.
mmmm, gardums. Iesaku pirms ēšanas mazliet atdzesēt, lai garšas savelkas un tarte kļūst stingrāka. Supergaršīgi!