local-stats-pixel fb-conv-api

Rolbiskvīts - Rulete23

242 1

Sveiki visi recepšu sadaļas rakstu lasītāji. Divus gadus kopš mana pēdējā pievienotā raksta esmu bijis cītīgs portāla publicētās informācijas pārskatītājs un tajā pašā laikā aktīvs portāla twitter konkursa dalībnieks, bet kādu dienu priekš dzimšanas dienas svinībām izdomāju pagatavot kādu garšīgu saldo, pārskatot receptes apstājos pie rolbiskvīta. Recepte atradās recepšu kaudzē, bet nekad dzīvē vēl nebija izmēģināta un tā kā ārā lija lietus nekas cits neatlika kā vien ķerties klāt rolbiskvīta gatavošanai. Tālāk bildēs viss paskaidrots par pagatavošanas procesu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
242 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 23

0/2000

Izskatās kā tās jau gatvās no veikala! emotion Protams ši izskatās garšīgāka, vispār māju torters/cepumu u.t.t.. ir garšīgāki mājas gatavotie emotion

8 0 atbildēt
Que avatarsQue

izskatas tik garšīgi emotion

5 0 atbildēt

Man personīgi kkas trūkst tajā ruletē, kkas slapjš, piemēram, putukrējums.

5 0 atbildēt

Ae šo gan var dzīvi pasaldināt :) emotion

3 0 atbildēt

mM rulete un pildīts kabacis emotion

2 0 atbildēt

būs jāpamēģina

2 0 atbildēt

Šo taisīju savā skolā, visiem garšoja (vienīgi cik es zinu to parasti sauc par rulleti) emotion

1 0 atbildēt

Mana mamma vienu brīdi katru svētdienu taisīja. Ātri apnika.emotion

1 0 atbildēt

Pēdejā bildē redzu pildīta kabača laiviņa, es arī tādas gatavoju, tā kā ir interese, ar ko tu tās pildi.

0 0 atbildēt

emotion+ UN FEIVORITOS emotion  

0 0 atbildēt

Obligāti Miltus vajag izsijāt? Ko darīt ja nav tā sietina?

0 0 atbildēt

Hehe uztaisīju. no sākuma likās ka tur nekas nesanāks jo kopā nelipa, bet kad ievilkās- emotion emotion

0 0 atbildēt

KUR PALIKA CEPAMPULVERIS?

0 0 atbildēt

Pirmkārt, mierīgi var likt uz 1/2 mazāk miltu, lielāka iespēja ka ruleti tinot, tā nesaplaisās.

Otrkārt, nav vajadzīgs cepamais pulveris, izejvielu izšķērdība.

Treškārt, cilājot izmanto koka karoti. 

Tas tik tā btw.

0 1 atbildēt

SERIOUSLY WTF

Nākamais ņemam olas dzeltenumu un ar mikseri saputojam līdz stadijai, kad droši trauku varam apgriezt otrādi un olas baltums noturas traukā un nekrīt ārā.

0 12 atbildēt