Kamēr mīkla vēl ir karsta tikko izņemta no cepeškrāsns zeltaini brūno mīklas pusi pagriežam uz leju pret galdu, bet uz otras mīklas puses uzklājam kādu ievārījumu vai svaigi sakultas ogas, šeit var izpausties katrs personīgi kā pats vēlās var likt melleņu ievārījumus vai upeņu vai kādu krēmu vai putukrējumu. Es savā gadījumā izvēlējos svaigā veidā uzglabātas upenes. Tikai ja vēlamies pievienot putukrējumu vai kādu krēmu vispirms mīklu sarullējam un atdzesējam tad attinam vaļā pievienojam savas sastāvdaļas un tad atkal aiztinam ciet.
Kad esam uzklājuši uz karstās mīklas savu ievārijumu vai ogas mīklu sarullējam kādā virzienā vēlamies kā arī cik cieši vēlamies, ietinam folijā vai tajā paša cepampapīra un liekam atdzist.