iebiezināto pienu ir jautri vārīt - es vienreiz viņu karstu sāku taisīt vaļā, rezultātā seja, mati, galds - viss bija noliets ar to, jo tā bundža burtiski uzsprāga..
iebiezināto pienu ir jautri vārīt - es vienreiz viņu karstu sāku taisīt vaļā, rezultātā seja, mati, galds - viss bija noliets ar to, jo tā bundža burtiski uzsprāga..
Ja nemaldos, iebiezinātā piena bundžai vārot ir jābūt pilnībā nosegtai ar ūdeni, citādi visa virtuve izskatīsies pēc pornofilmas uzņemšanas laukuma... :D
man taisot riekstiņus bieži vien kaut kas nav līdz galam kārtībā ar mīklu, lai cik plānā kārtiņā es ieklātu viņu formiņās, tik un tā piepūšās tik daudz, ka īsti iebiezinātajam pienam vairs nav vietas. Laikam cepamais pulveris kaut kāds īpašs, kaut gan pievienoju tieši tik daudz, cik receptēs norādīts.
ā, un kondensēto pienu ļoti viegli pats var uztaisīt, sanāk lētāk un pat ātrāk. Vienkārši pienu vāri kopā ar cukuru attiecībā 1:1 kādas 45 min uz lēnas uguns. Sākumā kadas 30 min īsti nekas nemainīsies, bet tad ļoti ātri viņš paliks aizvien biezāks un brūnāks.Galvenais beigās daudz maisīt, lai nepiedeg pie katliņa! Uz 35 riekstiņiem es parasti ņemu glāzi piena un glāzi cukura.
iebiezināto pienu var nopirkt jau vārītu un cenas atščirība ir kādi 5 santīmi ..
viss ir ļoti labi un izskatās gardāk nekā veicī, bet vārītu iebiezinātu pienu var nopirkt veikalā
pirmajā reizē bija: what are u fck doing? ar to iebiezināto pienu,bet tad es sapratu.:D
kā vienmēr tu esi aizmirsusi savu kaimiņieni :D
medus kūku arī nedabuju, tagad riekstiņus.. ehhh mīļā oga