Sarullējam un ļaujam atdzist
Kamēr biskvīts dziest varam sagatavot krēmu. Sakuļam saldo krējumu ar cukuru [to pēc garšas, cik saldu grib]
Sarullējam un ļaujam atdzist
Kamēr biskvīts dziest varam sagatavot krēmu. Sakuļam saldo krējumu ar cukuru [to pēc garšas, cik saldu grib]
Pievienojam biezpienu un atlaidinātu želatīnu [ atlaidināju viņu mikrenē ;D] ..
Biskvīts mums atdzisis, atrullējam viņu vaļā, noņemam cepamo papīru un iesmerējam iekšā ievārijumu
Atkal sarullējam
Sagriežam pabiezās šķēlēs. Viņu var ēst tādu pašu, bet esmu izdomājusi kko citu
Sagriestās šķēlītes kārto bļodā
Pa virsu liek sagatavoto krēmu
Atradu ledusskapī brūklenes [paslēpu apakšā]
Kad kādu laiku kūka ir pastāvējusi ledusskapī, ņemam šķīvi un metam kūciņu ārā no bļodas :)
Varbūt kādam noder
kautkā skatoties visam ātri cauri apetīti visvairāk uzsita pusdienu pārtraukums pa vidu
Foršs raksts
izskatās vienkārši un ņammīgi...tik es nēēdu biezpienu:(
bet ģimenei prieku sagādāšu :)