Eh, spocēni...
Ko dara eZZiiC, kad saprot, ka maltās gaļas atliekas pamazām saskumst? Piruetē pa virtuvi pusotrapgriezienos un atrod apmēram tikpat saskumušu brokolīti!!!
Eh, spocēni...
Ko dara eZZiiC, kad saprot, ka maltās gaļas atliekas pamazām saskumst? Piruetē pa virtuvi pusotrapgriezienos un atrod apmēram tikpat saskumušu brokolīti!!!
Brokolītis tiek zem naža un sasmalcinās (katu eZZiiC ar baudu noņammā)
Rīvētajam sieram pievienojas ola, majonēze un ķiploks. Tādējadi neveidojas cietā garoza, bet viss paliek mīksts.
Maltā gaļa absorbē sevī sāli, piparus, dillītes un pētersīļus.
Iemērēta formīte gulst brokolīši, tad jautri uzlēkā maltās gaļas bumbulīši.
Tad atlikušie brokolīši un siera maisījums. Viss cepenē iekšā gan!
Re ku viss no cepenes ārā, apzeltījies mazliet. Cmuki!
Darbiņā ar svaigi uzveidotajiem mazsālītajiem gurķēniem aizgāja uz urrā!
Mazliet šķērsgriezuma nepatraucēs
Paldies, ezkin. Paprovēju šovakar un baigi gardi iznāca. Brokoļa vietā gan liku puķkāpostu, jo zaļais tiešām ir deficīts veikalā.
Ežuk, tev kolektīvā nav kāda brīva vakance? Es labprāt būtu tavs kolēga.