Sākam ar mīklas pagatavošanu . Katliņā lej ūdeni,eļļu,sāls uzvāra.Nenoņemot no uguns, maisījumā iemaisa miltus.Katlu noņem no uguns un pāris minūtes atdzesē.Mīklai pievieno pa vienai olai, mīklu nepārtraukti maisot,līdz mīkla elastīga.Katliņa ber cukuru un ūdeni,sīrupu vara 6-8 minūtes uz vidējā uguns. Katliņa lej eļļu.Karsta eļļa ar karoti vai veido ar rokam liek mazas bumbiņas.Cep 2-3 minūtes uz vidējā uguns.Profiteroles- bumbiņas iemērc karsta sīrupa.Pasniedz trauciņa.Lai jums labi garšo!Veiksmi gatavošanā!Balso.Komentē.Gatavo.Uz tikšanos!
Sastāvdaļas;
Milti 100g
Olas 2
Eļļa 50ml
Ūdens 100ml
Sāls 1/2 TK
Eļļa cepšanai 200ml
Sīrupam;
Cukurs 100g
Ūdens 60ml