Noglabāju bļodu, jo tā vien gribas kādu atkal apēst, bet jāpataupa rītdienai, ko paņemt uz dārzu līdz, lai var pacienāt palīgus..
Forši, būs jāizmēģina.
Mans vīrs gan zirgojas, ka pica nav ēdiens, bet ledusskapja tīrīšanas veids.
Noglabāju bļodu, jo tā vien gribas kādu atkal apēst, bet jāpataupa rītdienai, ko paņemt uz dārzu līdz, lai var pacienāt palīgus..
Forši, būs jāizmēģina.
Mans vīrs gan zirgojas, ka pica nav ēdiens, bet ledusskapja tīrīšanas veids.
Tiešām diezgan vienkārši, bet interesanti. Tikai vispirms piemērota glāze jāatrod
Uztaisīju, paldies par receptīti :) Kopā sanāca 20 gab. un tiešām ļoti garšīgi!
Labdien,Rasik.
Es arī cepu ko līdzīgu -nosauksim par picmaizi. Rudenī, tomātu laikā gatavoju mājas konservus, ko parakstu PICA. Pavisam vienkārši - vairāk kā puse no satura ir tomāti.
Tos sagriežu, lieku katlā un vāru. Pievienoju visu, kas pa rokai un derīgs picai- strēmelītēs sagrieztu papriku, rupji sarīvētus kabačus utt. Vēl pievienoju tomātu pastu, sāli, cukuru, piparus un vāru līdz gatavībai. Man patīk, ka jūt dārzeņu gabaliņus. Sapildu puslitra burkās.
Ziemā bez problēmām-gatavoju rauga mīklu uz krūzīti piena. Izveltnēju plāts lielumā un cepu līdz zeltainai garoziņai. Izņemu no cepeškrāsns, virsū izleju burciņas saturu un izlīdzinu ar karoti. Uzberu vārītu sagrieztu gaļu vai desu, rīvētu sieru un cepu vēl 5 minūtes.
Labu apetīti!
Tagad man gribas kautko garšīgu. Tuvākais picai, ko varu dabūt ir tostermaizītes, būs jāiztiek ar tām.