Uzkaisa vēl parmezana sieru.
Vienmērīgi uzliek ananāsu gabaliņus, tad ar rokām maigi piespiež pildījumu, lai tas būtu visur vienādā biezumā.
Uzkaisa vēl parmezana sieru.
Vienmērīgi uzliek ananāsu gabaliņus, tad ar rokām maigi piespiež pildījumu, lai tas būtu visur vienādā biezumā.
Virsmu noklāj ar mozzarella sieru, tā lai viss pildījums būtu apklāts.
Mīklas atgriezumus izrullēm sagriež strēmelītēs (visvieglāk izrullētu mīklu sagriezt ir ar picas nazi), tad izveido sapītu rakstu (skatīt pievienoto video).
Liek ļoti karstā cepeškrāsnī un cep līdz mīkla ir kraukšķīga, siers izkusis un pildījums sakarsis.
Izņem no veidnes, noņem foliju un pārliek uz citu trauku, tad griež gabalos. Karstais trauks var labi izceptu picu apdedzināt, bet griezt veidnēs nedrīkst, jo skrāpējuma vietās ēdiens sāks lipt klāt.
Griež gabalos un liek uz šķīvjiem kopā ar piedevām.