PfiFF
Nu jā, trakais eZZiiC nirst un iznirst. Nirst fantāzijās un iznirst reālijās.
Un tā, foreles atstāja savus vēderiņjus vispārējai apstrādei.
Lai jums visiem mīļš piektdienas vakars!
PfiFF
Nu jā, trakais eZZiiC nirst un iznirst. Nirst fantāzijās un iznirst reālijās.
Un tā, foreles atstāja savus vēderiņjus vispārējai apstrādei.
Lai jums visiem mīļš piektdienas vakars!
Nu re ku veidni iesmērēju ar sviestu, uzliku sagrieztas sīpolu šķēlītes un pārklāju ar iepriekš pusvārītām kartupeļu šķēlītēm
Pārklāju ar foreles šķēlītēm un uzkaisīju zivs garšvielu un sasmalcinātus zaļumus
Pārklāju ar pusvārītām burkānu šķēlītēm (nomizotām)
Uzbēru sarīvētu puscieto sieru. Lieku 200 grādu cepenē uz 20 min.
Gatavs!
Man no tiem gurķiem siekala saskrēja. Pārējais nē,jo piedod,needu sieru.