un sarīvēto sieru. Liekap cepties kādas 25-30 min.
Un, kamēr tas viss cepjās, izmazgājam netīros traukus. Pat neuzdrošinies atstāt trauku čupu uz vēlāku laiku, jo kad pienāks tas vēlākais laiks, tev būs slinkums mazgāt traukus, un tu izdomāsi tos atstāt rītam. Rītā piecelsies un domāsi "Ai, izmazgāšu to visu pēc darba/skolas". Un kad tu atnāksi mājās no garās darba dienas, tu sāksi besīties par to, ka tev atkal jāmazgā kaut kādas trauku čupas un būsi gatavs lidināt visus traukus ārā pa logu un ēst izmantojot vienreizēji lietojamos traukus..bet īstenībā tu to visu atstāsi pat līdz sestdienas vakaram un tikai tad izmazgāsi tos, bet tad atkal nāks klāt citi netīrie trauki un tu būsi gatavs/a sist savu galvu pret izlietni un sāksi histēriski raudāt, jo netīrie trauki ir nebeidzams murgs. Moral of the story? Izmazgā traukus tūlīt pēc tam, kad esi beidzis/beigusi gatavos ēst.
Slikta bilde, bet vismaz pica ir gatava.