Satinam ruleti, nostiprinām malas, sagriežam aptuveni 1,5 cm platās šķēlēs, izliekam uz plāts (neaizmirstam sviestpapīru, kas nedaudz ieziests ar sviestu vai eļļu), cepam 180 – 200 grādu temperatūrā. Neilgi pirms gatavības pārkaisīju ar brūno cukuru, var iztikt bez tā. Uz šo bildi pārāk ilgi neskataties, skats tāds - nekāds, labāk ātrāk ejiet pie nākamās! :D
Ņamma gatava. It kā nekas īpašs, vienkārši vēlējos atgādināt, ka vienmēr ir lieliski paeksperimentēt ar šādu desertu pildījumiem. Lai gan man tas nelikās nekas tāds „super puper” – priecājos, ka paspēju nobildēt, jo pēc 30 minūtēm būtu paspējis nobildēt tikai pāris drupačas un tad nu te censties aprakstīt, kā tad īsti deserts izskatījās. :D