SPOKI › Receptes › Pankūkas Pankūkas24 apedmani 143 11 Kuļam tālāk... (masa nedrīkst būt pārāk šķidra un arī pārāk bieza, jākuļ tik ilgi līdz kamēr vairs masā nav kunkuļu) ... izveidot rakstuizveidot testu Reklāma Kad sakulām un kunkuļu vairs nav, droši varam atstāt lai masa biki savelkas (nu cik nu tur.. 5min nevairāk..) Pa to laiku sagatavojam pannu, ņemam eļļu, Reklāma lejam virsū uz pannu, bet ļoti maz, jo vaig tā lai tur knapi viņa ir (fočējot pa daudz ielēju.. ;DD). Kad panna uzsilusi, ņemam ar ēdam karoti mūsu masu un liekam virsū, kad viena pusīte ir apcepusies gaiši gaiši zeltaina, metam pankūku otrādi... Reklāma ... Galvenais neaizmirstam ka jācepj uz ļoti mazu temperatūru. «‹ 1 2 3 »› 143 11 24 Ziņot! Ieteikt: 000 Saturs turpinās pēc reklāmasKomentāri (24) Pievienot komentāru Tev patiks šie raksti Populārākie raksti Krāsnī ceptas kartupeļu kotletes ar...6 Žanna Damme Spoki.lv Plācenis vai šaiba - ka tik vārtos...15 ezkins Spoki.lv Tests: Vari atpazīt šīs 10 Latvijā...11 Lestets Spoki.lv Tests: Ja tu esi gudrs, tu vari...5 matilde Spoki.lv Spoki.lv