pienāca arī man tas laiks, kad mājās jāuztaisa suši :)) man tak ar kādu bij jāpadalās, kas k, kur sanāca :)
tew kkas ar tiem tekstiem neštīmē
pienāca arī man tas laiks, kad mājās jāuztaisa suši :)) man tak ar kādu bij jāpadalās, kas k, kur sanāca :)
Esmu pats arī taisījis suši, ideāli sanāk, gluži kā restorānā, tik pat garšīgi un daudz lētāk.
Un kur vasabi? Un kur rīsu etiķis? :) Liekas esvarīgas detaļas, bet tās dod galveno suši garšo. Nākamreiz paprovē.
Paldies tagad man gribas suši un man nav naudas ne mājās gatavotiem ne pirktiem :D
Kad es taisu suši, tad man viņi tā neizskatās... parasti ir uz pusi mazāki, lai var viegli ēst.
Ir vairāku veidu rīsi. Ir parastie, cilindrveidīgi, ir plakanāki.. un ir rīsi speciāli priekš suši arī, vēl atkarībā no tā kā tos izvāra, tie ir vai nu smuki, irdeni vai nu ūdeņaina putra..
man nekad nesanaak taas pashas rullīša malas - viss birst ārā no tiem malējiem sušī gabaliņiem... izskatās ka tev gan sanāk viss vnk pa pirmo! ;)
Āāāā, kapēc Lastačkai neiedevi līdzi uz baltiņu...es būtu uzodusi un noēdusi :P
Gribu suši
Par plānu tev viņi sagriesti....
Parasti suši "desiņu" griež uz pusēm pa vidu, tad katru pusīti vēlreiz pa vidu, un katru ceturto atkal uz pusēm...
Tā sanāk ideālais biezums vienam suši gabaliņam!