local-stats-pixel

PIRMĀ REIZE ar suši :)51

pienāca arī man tas laiks, kad mājās jāuztaisa suši :)) man tak ar kādu bij jāpadalās, kas k, kur sanāca :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
265 5 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 51

0/2000

tew kkas ar tiem tekstiem neštīmē

33 0 atbildēt

Autoram +, spokiem jāslabo tas, ka zūd un mainās teksti.

29 0 atbildēt

Esmu pats arī taisījis suši, ideāli sanāk, gluži kā restorānā, tik pat garšīgi un daudz lētāk. emotion

20 0 atbildēt

varēji vēl pārādīt, kā tos ēd. emotion

10 1 atbildēt

Izskatās, ka ar tiem rīsiem nebija kaut kas kārtībā! :)

7 0 atbildēt

Cik izmaksāja šis prieks, pašam taisot ? 

6 0 atbildēt

es vienmēr griežu sušī ar slapju nazi, jo tad rīsi nelīp klāt. emotion

5 0 atbildēt

Un kur vasabi? Un kur rīsu etiķis? :) Liekas esvarīgas detaļas, bet tās dod galveno suši garšo. Nākamreiz paprovē.

3 0 atbildēt

ņammas :p

2 0 atbildēt

Paldies tagad man gribas suši un man nav naudas  ne mājās gatavotiem ne pirktiem :D 

2 0 atbildēt

kas Tev ar tiem tekstiem? :D bardaks :D

2 0 atbildēt

Kad es taisu suši, tad man viņi tā neizskatās... parasti ir uz pusi mazāki, lai var viegli ēst. emotion

2 0 atbildēt

Cik izmaksāja šis prieks, taisot pašam ???

1 0 atbildēt

Ir vairāku veidu rīsi. Ir parastie, cilindrveidīgi, ir plakanāki.. un ir rīsi speciāli priekš suši arī, vēl atkarībā no tā kā tos izvāra, tie ir vai nu smuki, irdeni vai nu ūdeņaina putra..

1 0 atbildēt

man nekad nesanaak taas pashas rullīša malas - viss birst ārā no tiem malējiem sušī gabaliņiem... izskatās ka tev gan sanāk viss vnk pa pirmo! ;)

2 1 atbildēt

Vajag pārgriezt us pusēm nori ;)

1 1 atbildēt

ņammmma es varētu viņus tik ēst! Bet nu arī taisu pati + 

0 0 atbildēt

-kādas firmas ir tā pati plāksne. ?

vienreiz iegrābos tik pretīgā...:D

0 0 atbildēt

Āāāā, kapēc Lastačkai neiedevi līdzi uz baltiņu...es būtu uzodusi un noēdusi :P

Gribu suši emotion

0 0 atbildēt

Par plānu tev viņi sagriesti....

Parasti suši "desiņu" griež uz pusēm pa vidu, tad katru pusīti vēlreiz pa vidu, un katru ceturto atkal uz pusēm...

Tā sanāk ideālais biezums vienam suši gabaliņam!

0 0 atbildēt