Kečups arī grib būt bļodā. Laipni aicināts!
Homēra vārdiem sakot: Notēmē un šauj! Tad nu piešāvu klāt arī šo balto, biezās konsistences masu, ko sauc par majonēzi.
Kečups arī grib būt bļodā. Laipni aicināts!
Homēra vārdiem sakot: Notēmē un šauj! Tad nu piešāvu klāt arī šo balto, biezās konsistences masu, ko sauc par majonēzi.
Maisu visu bļodas saturu kopā un lieku malā, lai melnie pipariņi savelkas vienmērīgi.
Laiks gatavot picas mīklu! Vadoties pēc instrukcijas uz iepakojuma, pagatavoju mīklu.
Uz iepakojuma tiekts: Pievienot nedaudz vairāk kā glāzi ūdens...
... un 40 g eļļas.
Un, protams, jāsamaisa viendabīgā konsistencē.
Aptuveni šādi. Likšu mīklu malā, lai tā 10 minūtes atpūšas.
Kamēr viss atpūšas un ievelkas, slēdzu iekšā cepeškrāsni, lai tā iesilst.
Drošības pēc nokaisu cepamplāti ar miltiem, lai mani nemocītu apziņa, ka pica var piecepties pie tās.
Ir labs. Kamēr lasīju sastāvdaļas, tikmēr vēders jau ierunājās. Gaidu turpinājumā vēl kaut ko foršu!
miikali jaaliek mazaak uudens klaat... vinja jaamiica uz juutaam. kaa arii nevajag likt rosolu uz miiklas, tici man, mazaakaa daudzumaa, lielaakas un pratiki izkartotas skjeles sis pasakums ir garsigaks, ergonomiskaks, ertaks un forsaks;)
No tās mīklas paciņas sanāk divas picas. :)
Es parasti rullēju mīklu uz virsmas, pēc tam ieklāju cepampannā, kurā ir ieklāts cepamais papīrs!
Izskatās jau tīri garšīgi un labi, bet tomēr pirktā mīkla salīdzinājumā ar paša taisītu nav nekas. Bet +.