10 minūtes ir aizvadītas, sāku mīklu izrullēt pa cepamplāts virsmu.
Apmēram šādi sanāca, labāk nevarēju :D
10 minūtes ir aizvadītas, sāku mīklu izrullēt pa cepamplāts virsmu.
Apmēram šādi sanāca, labāk nevarēju :D
Nu virskārta būs labi savilkusies, jāklāj vien virsū mīkliņai.
Vienmērīgi jāizlīdzina virskārta un puslīdz viendabīgi jāsaliek virsū jau atkusušos šampinjonus.
Tikpat viendabīgi saliekam virsū marinēto gurķīšu šķēlītes, lai šampinjoni ar gurķiem ir puse uz pusi.
Virskārtu noslēdzam ar kārtīgu kārtu rīvētā Krievijas siera!
Cepeškrāsns uzsilusi, tāpēc nestiepjam gumiju un laižam picu, lai kādas 15 minūtes pakarsējas pirtiņā.
Kārdinoša gan izskatās. Ļaušu, lai padziest kādas 10 minūtes, būs vieglāk sagriezt. Tikmēr var pīppauzīti.
Pēc manām domām, paša gatavota pica + mīļākais alus viena no kārdinošākajām kombinācijām, kādu esam spējīgi radīt. :)
Tāpēc uz šīs jaukās nots priekā un labu apetīti! Varbūt kādu no jums šis raksts pavedinās uz līdzīgām gastronomiskām izvirtībām!
Ir labs. Kamēr lasīju sastāvdaļas, tikmēr vēders jau ierunājās. Gaidu turpinājumā vēl kaut ko foršu!
miikali jaaliek mazaak uudens klaat... vinja jaamiica uz juutaam. kaa arii nevajag likt rosolu uz miiklas, tici man, mazaakaa daudzumaa, lielaakas un pratiki izkartotas skjeles sis pasakums ir garsigaks, ergonomiskaks, ertaks un forsaks;)
No tās mīklas paciņas sanāk divas picas. :)
Es parasti rullēju mīklu uz virsmas, pēc tam ieklāju cepampannā, kurā ir ieklāts cepamais papīrs!
Izskatās jau tīri garšīgi un labi, bet tomēr pirktā mīkla salīdzinājumā ar paša taisītu nav nekas. Bet +.