local-stats-pixel

Neparastās pildītās olas4

Neparastās Pildītas olas. Receptes. Ļoti garšīgi!

Sīki sagrieztu sīpolu apcep taukos. Olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus, izberž caur sietu, olu baltumus nedaudz izgriež un sakapā. Olu dzeltenumiem pievieno sakapātu baltumu, šķiņķi, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, apceptus sīpolus un pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi un samaisa ar 1/2 olu, pēc garšas pievieno sāli, piparus. Vārītus kartupeļus saspiež, pievieno sviestu, pienu un pagatavo biezeni. No kartupeļu masas veido bumbiņas. Olu masu ar karoti pilda olu pusītēs. Cepamo pannu ietauko un ar karoti iespiež iedobumu, tajā liek olu pusītes un pārkaisa ar sieru. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200*С 20 minūtes. Labu apetīti! Paldies par uzmanību! Seko mums!

Sastāvdaļas:

olas vārītas 2

ola 1/2

siers 2 TK

šķiņķis 25 g

pētersīļu zaļumus 1 TK

sīpols 1

sviests 25 g

eļļa cepšanai

piens 100 ml

kartupeļi 350 g

109 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

Manuprāt, būtu labāk, ja pirms likšanas krāsnī uz olām "uzspiedīs" virsū krējumu (vai majonēzi) ar zaļumiem. Tās ir tikai manas domas. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Interesanti, jāpamēģina. emotion  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt