Neparastās Pildītas olas. Receptes. Ļoti garšīgi!
Sīki sagrieztu sīpolu apcep taukos. Olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus, izberž caur sietu, olu baltumus nedaudz izgriež un sakapā. Olu dzeltenumiem pievieno sakapātu baltumu, šķiņķi, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, apceptus sīpolus un pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi un samaisa ar 1/2 olu, pēc garšas pievieno sāli, piparus. Vārītus kartupeļus saspiež, pievieno sviestu, pienu un pagatavo biezeni. No kartupeļu masas veido bumbiņas. Olu masu ar karoti pilda olu pusītēs. Cepamo pannu ietauko un ar karoti iespiež iedobumu, tajā liek olu pusītes un pārkaisa ar sieru. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200*С 20 minūtes. Labu apetīti! Paldies par uzmanību! Seko mums!
Sastāvdaļas:
olas vārītas 2
ola 1/2
siers 2 TK
šķiņķis 25 g
pētersīļu zaļumus 1 TK
sīpols 1
sviests 25 g
eļļa cepšanai
piens 100 ml
kartupeļi 350 g