Izskatās garšīgi, bet tā, ko es taisu, vispār uzspridzina garšas kārpiņas... Es sagriežu kubiņos vai standziņās tos dārzeņus, kurus vien vēlos. Parasti tie ir kartupeļi - tā pavairāk, nedaudz burkāni (daudz burkānu taisīs zupu saldu), brokoļi. To visu saber katlā, aplej ar ūdeni tik, cik apsedz, izvāra. Tad to visu sablenderē (var kā riktīgu krēmzupu sablenderēt, var arī atstāt nedaudz gabaliņos). Tad pielieku konservētus zaļos zirnīšus un 1-2 paciņas kausēto Dzintara sieru (parasto), izmaisa, ja nepieciešams, tad pieliek sāli un piparus vai kādu universālo garšvielu. Vāra uz lēnas uguns liesmas, kamēr siers izkusis ... un zupa gatava :) dažreiz šķīvī pielieku sagrieztus žāvētās vistas gabaliņus... Pilnīgi siekalas saskrēja mutē no rakstīšanas vien...