Pārberam ar rabarberiem.
Un liekam krāsnī uz...
Pārberam ar rabarberiem.
Un liekam krāsnī uz...
170-180 grādiem tā, lai cepjas no augšas un apakšas līdz zeltaini brūns.
Kad gatavs izņem, atdzesē ar dvielīti pāri, lai nesakrītas un liek uz paredzētā šķīvja. Ar saldējumu ļoti labi garšo!
Mēli var norīt...
Labu apetīti!
Plus par to vien, ka rokas īstajā vietā un drosme piedalīties. Paldies. Kaut vairāk mums tādu jauniešu būtu. Manā receptē ir ēdamkarote miltu un cukura uz vienu olu. Kad izcepts, pārziežu vēl karstu ar skābu krējumu ar cukura un kanēļa piedevu, gluži kā ābolmaizi.
Raziels arī sarosījās, tas labi.
Labsz, laba ideja pielikt banānus. un. rabarberīši vel šobrīd pavasarīgi maigi un ideāli garšīgi.
Man viņi vēl patīk kopā ar zemenēm- tikai tad ir vērts jau tagad iesviest kādus kātiņus saldētavā, jo zemeņu laikā barbariņi vairs nava labi
Paldies par recepti! Tgd cepjas, tik man dikti mazi tie dzeltenumi laikam bija, vis bij taads biezs, piessaavu veelvienu dzeltenumu n nedaudz baltuma, tad bij labs.Nevaru sagaidiit kad buus gatavs :)nammm
Izskatās, ka ne savā lauciņā ielīdu, bet tik kārdinošam rakstiņam nevarēju paiet garām
Tiešām, gandrīz mēli noriju, plusiņš !
Ļaunā minka laikam tomēr pažēlos Foršo minku un ieliks + ! Ha, labs darbs :))