Man nav ne jausmas kā šo nosaukt :D Bet pagatavoju :D
Varu saderēt ,ka baigā ņamma,kaut kas līdzīgs pēc garšas noteikti kā lazanja ,bet varbūt pat garšīgākas ++
Man nav ne jausmas kā šo nosaukt :D Bet pagatavoju :D
Varu saderēt ,ka baigā ņamma,kaut kas līdzīgs pēc garšas noteikti kā lazanja ,bet varbūt pat garšīgākas ++
Ak jā un Tu laikam aizmirsi pieminēt, ka tās vietas makaronus, kas nebija apsegtas ar kārtojumu palika baigi cietas pēc pabūšanas cepeškrāsnī, tāpēc kārtīgi jāpaskatās, lai visi stūŗi nosegti.
Šitās trubas vajadzēja pirms sienas pagatavošanas likt, Pustrijos naktī tomēr par smagu, bet pietiekami spēcinoši
Pilnīgi pietiek, ja malto gaļu atjauc ar garšvielām, sapida makaronos, abos galos iemočī tomātus un visam pa virsu riktīgi daudz siera. Ātrāk, lētāk un tik un tā garšīgi. Šitiem laikam recepte uz iepakojuma bija, cik atceros.
Esmu šo recepti jau taisijis kādu laiku atpakaļ..Sanāca tiešām labi,bet makaroni kkas cieti likās..Bet + noteikti lieku!
es tādas esmu taisījusi un arī tagad man plauktā stāv tās trubiņas - kaut kas forši oriģināls un arī garšīgi sanāk :)
Makaronu CAURULES, mincīt.. Tāda vārda kā "truba", latviešu valodā nav.. ;)