Man nav ne jausmas kā šo nosaukt :D Bet pagatavoju :D
Dieniņās, kur gardi izskatās, ibio. Tev jāiet uz TV kāda raidījuma pāris tupas blondīnes nomainīt un rādīt savu talantu, vēderu kairinātāj.
Man nav ne jausmas kā šo nosaukt :D Bet pagatavoju :D
Dieniņās, kur gardi izskatās, ibio. Tev jāiet uz TV kāda raidījuma pāris tupas blondīnes nomainīt un rādīt savu talantu, vēderu kairinātāj.
tev tik forši sanāca :) liels +
es gatavoju savādāk :) pavisam drusku tos makaronus novāru lai ir drusku mīksti,tad faršu(gaļu ar krējumu un lociņiem +es vēl lieku sieru) lieku tajos novārītajos makaronos un tad tos makaronus lieku sautēties uz kādām minūtēm 30 arī ļoti garšīgi
Šāda interpretācija arī ir laba, bet oriģināli malto gaļu pilda tajās trubiņas un tad liek cepenē ;)
Omfg, nekad par Kaneloni neesi dzirdējis? Itāļu Mafijas iecienīts ēdiens, itkā esot... http://en.wikipedia.org/wiki/Cannelloni
šīm "makaronu trubām" ir arī konkrēts nosaukums, jo makaronu trubas izklausās prasti
es gan uzreiz jēlo gaļu bakstu iekšā un tad cepeškrāsnī, neko neapcepu pirmstam
Es gan gaļu pirms tam necepu. Sajaucu gaļu ar garšvielām un sapildu cenelloni makaronos. Bagātīgi pārklāj ar tomātu mērci un sieru un apsedz ar foliju un liek krāsnī.