Nezinu kā jums, bet man garšo čebureki.. gan tie, ko tās tantes pārdod Rīgā, gan arī paštaisīti. Šoreiz samērā elementāra recepte, ko aizvakar pagatavoju mājās.
RECEPTE:
Mīklai:
6 glāzes miltu (man aizgāja gandrīz 1 kg)
2 glāzes silta ūdens
2 olas
1/2 tējkarote sāls
Miltus izsijā caur sietiņu. Pievieno olas, ūdeni un sāli. Visu samīca. Ja mīkla pēc sajaukšanas līp pie rokām, pa bišiņam pievieno miltus, kamēr vairs nelīp.
Pildījumam:
Maltā gaļa ~1kg
1 liels sīpols
Dažas ķiploku daiviņas
sāls, pipari
Visai loģiski, ka malto gaļu sajauc kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem un ķiplokiem, pievieno sāli un piparus.