Njaaamm.. Cik garšīgas brokastis.. ATVANOJOS PAR ATTĒLU KVALITĀTI..
hmm, mīnusu vairāk nekā plusu...
Es domāju vajadzēja Pūka krūzi nevis Šreka, tas tagad vairs nav aktuāls.
Njaaamm.. Cik garšīgas brokastis.. ATVANOJOS PAR ATTĒLU KVALITĀTI..
hmm, mīnusu vairāk nekā plusu...
Es domāju vajadzēja Pūka krūzi nevis Šreka, tas tagad vairs nav aktuāls.
Pag, pag... Kurā rokā nazi turēt? Nevari lūdzu arī video pievienot, jo diezgan sarežģīti izskatās. Es saprotu, ka dažas sastāvdaļas ir jāsagriež ar nazi, bet es nespēju iztēloties kā tas process notiek... Un es neredzu kur ir precīzas kečupa un majonēzes attiecības, lai nesanāk tā, ka galīgi nav ēdams tas gala iznākums.
tu izmantoji nazi? :o
es parasti ar dūrēm sašķaidu produktus, salieku maizītes un tad ēdu..
Fenomenāli, kaut kas vienreizejs, tādu ēdienu izdomāji, tev noteikti jāpazvana Mārtiņam Rītiņam, tā bū šausmīga nelaime, ja viņš tevi nepieņems darbā kaut vai par pavāra palīgu, tā būs Latvijas kulinārijas bojāeja.
citi te ņem un šmore, bet tu ceri, ka citi tev saliks 100+ ? nah, šito māk pagatavot 1klasnieks.
Alu kolas vietaa un ++++su vairaak ,bet diena ar to arii beigusies