Kad viss iepriekš minētais ir labi sakults pievieno kefīru un atkal kuļ.
Tad šai masai pievieno miltus, bet ne visus uzreiz, ieberiet 3-4 karotes, pakuļat līdz neredzat vairs miltus un,tad atkārtojat šīs pašas darbības līdz miltu vairs nebūs.
Kamēr mīkla 15 min atpūšas, sagatavojat tilpni kurā cepsies kekss, sasmērējat to ar eļļu.
Es parasti cepam tilpnē lieku rīvmaizi, bet zinu,ka citi liek mannā, tas pēc katra gaumes.
Masu salej cepam traukā.
Keksu cep 180* grādos apm.50 min.
Keksam pa virsu var pārkaisīt pūdercukuru...Ceru, ka Jums izdosies tā pat kā man, ja kaut kas neizdosies, vai nebūs skaidrs, droši rakstiet :)
LABU APETĪTI!!!!
Laikam kāds kekss nebija izdevies - piedegusi panna :D
bet recepte patiešām noderīga :)
Līdz šim nezināju ka MJ arī ar kulinārijas šedevru radīšanu ņēmās, domāju tikai skatuves karalis bija ;) Cepuri nost , tas ir labais sakārdināji :D