local-stats-pixel

Ļoti garšīgi kebbe (pildītas desiņas)0

Gaļu samaļ 2-reizes,tad to sadala divās daļās. Kus-kusam pievieno ūdeni 1:2 uzbriedina.Kāpostus liek katliņā,pievieno ūdeni 100 ml,tomātu pastu,eļļu 15 ml,sautē līdz gatavs.Pildījumam,sagriež sīpolu un apcep eļļā,pievieno pētersīļu zaļumus un pievieno pie mazākas gaļas daļas.Pievieno miltus,sāli un piparus samaisa.Gaļas lielākai daļai samaļ sīpolu un kuks-kusu,pievieno sāli un samaisa,atkal samaļ.Gaļas mašīnai pieskrūvē speciāli domātu kebe-uzgali un samaļ doto masu caur uzgali,tad tās pilda ar gaļas masu un saspiež galiņus. Kebe cep sakarsētā pannā,augu eļļā uz mazas uguns, no visām pusēm, kamēr rodas sarkanīga garoziņa.

Piesakies virtuves jaunumiem!Labu apetīti!Uz tikšanos.

Sastāvdaļas:

Liellopa gaļa 400 g

Kus-Kus 80 g

Ūdens 200 ml

Sīpols 2

Milti 10 g

Pētersīļi 1 ēdamkarote

Skābēti kāposti 300 g

Tomātu pasta 1 tējkarote

Eļļa

Sāls

Pipari

55 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000