Sīpolu un kartupeļus sagriež.Buljonu uzvāra,sīpolu apcep taukos.Buljonam pievieno kartupeļus,vāra pusgatavus.Katliņā uzvāra ūdeni,pievieno (20 g) daļu no miltiem ātri samaisa 1-2 minūtes, masu atdzesē,pievieno sakultu olu,samaisa un pakāpeniski pievieno atlikušos miltus,kārtīgi izmaisa.Klimpas ar karoti liek buljonā,pievieno piparus,lauru lapu un apceptus sīpolus vāra vēl 10 minūtes līdz zupa gatava.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.
Sastāvdaļas:
Gaļas buljons 1 l
Ūdens 90 ml
Lauru lapa 1
Melnie pipari
Dilles
Sīpols 1/2
Ola 1/2
Milti 60 g
Kartupeļi 2