Ņemam kartoškas - kā viņus griezīsiet, man pie kājas, frī, daiviņas, vai kādā speciālā griezumā - man patīk daiviņas.
Uz pusēm, un vel uz pusēm, kā divus pirkstus ne?
Ņemam kartoškas - kā viņus griezīsiet, man pie kājas, frī, daiviņas, vai kādā speciālā griezumā - man patīk daiviņas.
Uz pusēm, un vel uz pusēm, kā divus pirkstus ne?
Sāls, baziliks, pētersili, dilles, un kadrā netika misters oregano.
Saberam no sirds, nomazgājam rokas, un maisam, tā kā sievai krūtis masētu - maigi, ierīvējot, lai katrs kartupelītis būtu ar garšvielām.
Lai viss nostāvas - griežam pečku uz 120-130 grādiem !!! nekādā gadījumā augstāku temperatūru neliekam!!! - tad viss būs sauss!!!
Viss sagatavots cepšanai - galvenā doma ir šāda - cepjam nelielā temperaturā, vismaz 2 stundas.
Rezultāts - smarža tāda, ka kaimiņi gar durvīm jau skrāpējas, kartupelis, perfekts, mīksts, smaržīgs, gaļa ir gatava, bet sulīga, un maiga, un vel foršie siera/biešu salāti dod patīkamu garšas piesitienu.
Rezultātā - patērētas pāris stundas, savi 15-20 eur, bet ir patīkamas pusdienas uz nedēļu diviem cilvēkiem - ir tā vērts, domāju mēnesī likšu 1-2 rakstus, tā ka rakstat, kas pietrūka, ko vajadzēja, un kādu recepti vēlētos nākamo.
Paldies par uzmanību.
Izskatās fantastiski, un apraksts patika!
Man vienam tas paēdiens būtu aptuveni divām dienām, ja vēl pa vidam ko ēstu
Tas manai ģimenei uz 2 dienām, vakariņās. Vai vienam piegājienam, ja vēl bračka ciemos atbrauc! Mums garšo ēst un gaļā ir dzīvesveids,ne pārtikas produkts.