Sveiki, nu neko daudz pirmajā reizē neteikšu, spokos sēžu jau kādus gadus 5 kā minumums, bet reģistrēties nekad nebija velmes, neciešu soc. tīklus, tādēļ neesmu ne draugos, facebook, nedz savu vārdu, nedz nodarbošanos neatklāšu(ir bijusi raiba pagātne).
Viss kas ir jāzin, ka esmu kaislīgs pavārs, savu sievu jau vairāk kā 5 gadus nelaižu virtuvē, ja nu tikai traukus nomazgāt, vai kādu sīkumu palīdzēt, pašam patīk gatavot.
Priekš pirmās reizes nebūs nekas spīdošs, bet ar laiku labošos, fočēts ar telefonu, un iespējams šis tas ir izlaists, bet nu doma saprotama.
Lasam, izbaudam, un atkārtojam.
Kas vispār šis būs par zvēru - Lēni cepta cūkgaļa ar kartupeļiem, un vel biešu/siera salāti.
Parasti taisu lielu daudzumu, jo darba nedēļas laikā labāk patīk ņemt paiku no mājām, ne katrā kafūzī, vai ēdnīcā atradīšu ēdienu kas man patiks.
Sastāvdaļas:
Cuciņ(lāpstiņa, šķiņkis, vai karbonāde) - šoreiz ap 2,5 KG
Kartupeļi - 2 Kg
Garšvielas(sāls, pipari, pētersiļi, dilles, bbQ garšviela, baziliks, oregano)
Rosoļņiks no marinētiem gurķiem.
Galda etiķis(50ml)
Krējums 200gr
Nedaudz ķiploks
Siers Krievijas - ap 250gr,
Vārītas, rīvētas bietes - 2 paciņas(neatceros vairs cik svars bija, bet jebkurā rimukā atradīsiet).