Dārgie lasītāju, šajā rakstā gribu padalīties ar savu nu jau hobiju un kas zin, vēlāk varbūt par biznesu, bet stāsts ir par to, kā es no nulles sāku kūpināt gaļu.
Agrāk sanāca strādāt vienā restorānā, kur uz vietas un izbraukumos kūpināja dažādas gaļas un man šī lieta uzrunāja tik tālu, ka pats sagribēju uztaisīt sev mājās kūpinātavu. {Sīkāk šeit par kūpinātavu}
Tātad, lai pagatavotu šo recepte, tev vajadzēs:
Kūpinātava x1
Sīpols x3+ 3 ēdk worčesteras mērce
Lauru lapas 6gab
Vistu girosi ar kaulu 3kg
3 l ūdens
4 ēdamkarotes cukura
0,15 kg sāls
90 g etiķa (9%) + 90g baltvīna etiķis