local-stats-pixel

Krēms brulē. Crème Brûlée - soli pa solim.28

275 9

Crème Brûlée - fantastiski garšīgs, gaisīgs krēms ar kraukšķīgas karameles virsiņu.

Šis deserts ir neaprakstāmi garšīgs, ar katru apēsto karoti garšas kārpiņas laimē uzdejos emotion Ļoti maz sastāvdaļas, vienkārši pagatavojams un tīīk garšīgs. Skaties receptīti un šmorē augšā emotion

275 9 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Es cepju 120grādos un 1h.(Atdzesēju 2h, līdz var uz nakti ledusskapī atstāt) un tad tā masa tiešām ir krēmīgāka

7 0 atbildēt

MANS MĪĻĀKAIS SALDAIS ĒDIENS...

6 0 atbildēt
Itālija ēdu,ļoti garšīgs.
5 0 atbildēt

Šitas ir garšīgs.. Barselonā tādu ēdu..  emotion 

5 0 atbildēt
Francu klasika,paldies😊
5 0 atbildēt

Garšīgi. emotion  emotion 

5 0 atbildēt
Superīgi Tev sanācis emotion negribu Tevi biedēt, bet cepjot darbā brulē, uz litra krējuma man aiziet 26 olu dzeltenumi 😂 kāpēc tik daudz nezinu... mājās neesmu cepusi, nav cepeškrāsns. 😂 viens tips nākošai reizei - piededzini brūno cukuru, skats superīgs! 😄 un dzeltenumu ar cukuru nekad neputo, tikai iemaisi ar karoti. 😉
5 1 atbildēt

Jap, kā jau te minēja komentārā, cukuru vajadzētu sākumā katliņā karamelizēt un tad pievienot saldo krējumu, vaniļas ekstraktu. Izkāst caur sietu , lai nepaliek karameles gabaliņi, bet burbulīši Tev tā pat bija trauciņos- tos vienkārši var noņemt ar to pašu lodlapmu pavēršot uguni bruļika virsmai pirms likšanas cepenē.

Mana recepte: 0,8l saldais krējums; 0,1l piens; 0,16kg cukurs, 0,01kg vaniļas cukurs, 8 olu dzeltenumi. Visu cukuru karamelizēju, atdzesēju masu, tad sakultus dzeltenumus lieku klāt, caur sietu un ūdens peldē 175 C 15min.

5 2 atbildēt

Ja jau pilnīgi garšas kārpiņas uzdejos tad jau jāpamēģina emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍 šādus gardumus vajadzētu cenzēt (neļaut publicēt), jo tā ir vardarbība pret klientu (portāla apmeklētāju). Tos var tikai apskatīt! 😡

2 0 atbildēt

Tā vispār ļoti vienkārši!Bet var viņu tā pat ,bez tās škiltavu apcepināšanas istikt?A to man jāiet uz šķūnīti pēc benzīna lodlampas.emotion

2 0 atbildēt

Diemžēl pārkults...salds olu kultenis😐

2 1 atbildēt
Labi, ka visiem mājās ir "šķiltavas" jeb konditorejas deglis.
2 2 atbildēt
Elīna atkal atvilkusies izsmirdināt savas resnās, sasutušās miesas rievas.
3 8 atbildēt