Mēģinu atkal salikt rakstu darbos to, kas divās dienās sastrādāts. Nezinu vai varēšu to visu vienā rakstā parādīt. Kādam tas patiks, kādam nepatiks un kādam atkal pat ļoti nepatiks. Ja kāds reds vai amins pamainīs kategoriju, pielabos virsrakstu, gan kopīgiem spēkiem nonāksim pie kopsaucēja, kā teiktu matemātiķis.
Konkrētāk runājot - cepšu kūku, bet būs atkal blakusprodukcija kā faktiski vienmēr notiek, bet reti to rādām.
Kūku nosaucu par krējuma kūku, jo tās pamatnes kārtās kā vienīgā taukviela ir krējums, starp kārtām arī krējuma krēmi. Tikai augšas dekoram nedaudz sviesta. Piemērojos apstākļiem, kad sviests veikalos kļuvis dārgs, bet lauku biezo krējumu pagaidām pērku par 3 eiriņiem kg.
Kūkai jābūt gatavai ceturtdienas vakarā, jau trešdienas vakarā sāksies priekšdarbi - izvārīšu porciju sava iemīļotā skābā krējuma krēmu un izcepšu trīs kārtas pamatnei.
Turpinājums bildēs un tekstā zem tām.